jídelní lístek

Předkrmy

100 g Lososový gravlax 
s nočkem creme fraiche, bylinkový toustík 135,–

80 g Hovězí carpaccio 
s bazalkovým pestem, parmazán, opečený toustík 160,–

100 g Hovězí tatarák, topinky 180,–

Polévky

0,33 l Francouzská cibulačka 
s gratinovaným sýrem a krutonem 55,–

0,33 l Silný hovězí vývar 
se zeleninou, játrovými knedlíčky a domácími nudlemi 55,–

Hlavní chody

150 g Kuřecí prsíčko 
špikované tyrolským špekem a listovým špenátem s omáčkou z pečených paprik,
šťouchaný smetanový brambor s jarní cibulkou 195,–

200 g Grilované kuřecí prsíčko supreme 
na zelenině ratatouille, restované brambůrky 190,–

200 g Špalek z vepřové panenky 
s omáčkou z pečeného česneku, domácí krokety 235,–

200 g Česnekové řízečky z vepřové panenky 
Lyonské brambory 205,–

200 g Kachní prso 
se smetanovým šťouchaným bramborem, mangové chutney 230,–

200 g Hovězí flank steak s omáčkou ze zeleného pepře 
s kapkou Jack Daniels, restované brambůrky s chilli a česnekem  285,–

200 g Vepřová americká kotleta 
se sázeným vejcem, restovanou slaninou, grilovaným kukuřičným klasem
a domácí bbq omáčkou, steakové hranolky 235,–

150 g Hovězí burger se slaninou a chedarem,
bbq omáčka, steakové hranolky 210,–

Domácí pasta

350 g Domácí špenátové fettucciny 
s kousky norského lososa, rukolou a parmazánem 195,–

400 g Domácí noky z pečené řepy 
s cherry rajčátky, bazalkou, filírovanou panenkou a lanýžovým olejem  195,–

400 g Norský losos 
podávaný na šafránovém italském rizotu 195,–

Česká kuchyně

150 g Špikovaná hovězí svíčková na smetaně,
karlovarský knedlík, brusinkový terč  185,–

600 g Pečená selská vepřová žebírka na medu,
sterilovaná zelenina, jablečný křen, hořčice, pečivo  195,–

150 g Pečená vepřová líčka 
na kořenové zelenině s červeným vínem, bramborové pyré 190,–

Dětská jídla

100 g Smažené kuřecí prsíčko, bramborové pyré 95,–

100 g Přírodní kuřecí prsíčko, bramborové pyré 95,–

100 g Svíčková na smetaně, karlovarský knedlík 95,–

Steaky

200 g Flank steak 235,–

200 g Steak z vepřové panenky 165,–

200 g Steak z kuřecího prsa 135,–

150 g Steak z norského lososa 195,–

Přílohy

Šťouchaný smetanový brambor s jarní cibulkou 45,–

Domácí bramborové krokety 45,–

Steakové hranolky 45,–

Restované brambory s chilli a česnekem 45,–

Bramborové pyré 45,–

Pečená brambora se zakysanou smetanou a česnekem 50,–

Grilovaná zelenina 55,–

Zelené fazolové lusky se slaninou 50,–

Míchaný zeleninový salátek 55,–

Opečený toustík 10,–

Omáčky

Omáčka ze zeleného pepře 40,–

Omáčka z pečených paprik 40,–

Domácí bbq omáčka 40,–

Rokforová omáčka 40,–

Domácí tatarské omáčka 25,–

Kečup  

Saláty

400 g Variace listových salátů
s červenou čočkou, zeleninou, sušenou šunkou, sázeným vejcem
a krémovým balsamikem, bylinkový toustík 150,–

400 g Salát s grilovaným kozím sýrem, grilovanou zeleninou
s dresingem Becherovka Lemond, bylinkový toustík 165,–

400 g Variace listových salátů
s roastbeefem a hořčičným dresingem, bylinkový toustík 185,–

400 g Cesar salát
s kuřecím masem a česnekovými krutony, parmazán 185,–

Něco k pivu a vínu

120 g Nakládaný hermelín, pečivo 85,–

150 g Domácí uzené maso, sterilovaná zelenina, pečivo 95,–

150 g Variace sýrů, brusinkový dip, pečivo 115,–

120 g Hovězí roastbeef s hořčičnou omáčkou, variace sterilované zeleniny, pečivo 125,–

Dezerty

Vanilková zmrzlina obalená v perníku s lesním ovocem a šlehačkou 85,–

2 ks Palačinka s marmeládou, ovocem, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou 95,–

Seznam na vyžádání u obsluhy.
Gramáž masa uvedena v syrovém stavu.
Za poloviční porci účtujeme 70 %.