jídelní lístek

Předkrmy

100 g Lososový gravlax s nočkem creme fraiche, bylinkový toustík 175,-
80 g Hovězí carpaccio s bazalkovým pestem, parmazán, opečený toustík 185,-
100 g Hovězí tatarák, topinky 190,-

Polévky

0,33 l Francouzská cibulačka s gratinovaným sýrem a krutonem 55,-
0,33 l Silný hovězí vývar se zeleninou, játrovými knedlíčky a nudlemi 55,-

Hlavní chody

150 g Kuřecí prsíčko v medu a dijonské hořčici s grilovanými cuketovými nudlemi, šťouchaný brambor s jarní cibulkou 210,-
200 g Grilované kuřecí prsíčko supreme na zelenině ratatouille, restované brambůrky 210,-
200 g Špalek z vepřové panenky s omáčkou z pečeného česneku, domácí krokety 245,-
200 g Česnekové řízečky z vepřové panenky, Lyonské brambory 225,-
200 g Hovězí flank steak s omáčkou ze zeleného pepře s kapkou Jack Daniels, restované brambůrky s chilli a česnekem 305,-
200 g Vepřová americká kotleta se sázeným vejcem, restovanou slaninou, grilovaným kukuřičným klasem a domácí bbq omáčkou, steakové hranolky 249,-
200 g Marinovaná krkovička na grilovaných žampionech, pečená brambora s česnekovým dipem 235,-
150 g Hovězí burger se slaninou, chedarem a sázeným vejcem, domácí bbq omáčka, steakové hranolky 235,-
200 g Club sandwich s kuřecím masem a slaninou, variace salátů, majonéza, steakové hranolky 205,-

Pasta

350 g Špenátové fettucciny s kousky norského lososa, rukolou a parmazánem 220,-
400 g Bramborové noky s cherry rajčátky, rokforovou omáčkou a filírovanou vepřovou panenkou, rukola 210,-
400 g Norský losos podávaný na šafránovém italském rizotu 220,-
400 g Candát podávaný na krémovém rizotu se sušenými rajčaty, parmazánem a rukolou 230,-

Česká kuchyně

150 g Špikovaná hovězí svíčková na smetaně, karlovarský knedlík, brusinkový terč 195,-
600 g Pečená selská vepřová žebírka na medu, sterilovaná zelenina, jablečný křen, hořčice, pečivo 210,-
150 g Pečená vepřová líčka na kořenové zelenině s červeným vínem, bramborové pyré 205,-

Dětská jídla

100 g Smažené kuřecí prsíčko, bramborové pyré 105,-
100 g Přírodní kuřecí prsíčko, bramborové pyré 105,-
100 g Svíčková na smetaně, karlovarský knedlík 105,-

Steaky

200 g Flank steak 255,–
200 g Steak z vepřové panenky 185,–
200 g Steak z kuřecího prsa 160,–
150 g Steak z norského lososa 205,–
150 g Steak z candáta 210,–

Přílohy

Šťouchaný smetanový brambor s jarní cibulkou 45,–
Domácí bramborové krokety 45,–
Steakové hranolky 45,–
Restované brambory s chilli a česnekem 45,–
Bramborové pyré 45,–
Pečená brambora se zakysanou smetanou a česnekem 50,–
Grilovaná zelenina 65,–
Zelené fazolové lusky se slaninou 55,–
Míchaný zeleninový salátek 60,–
Opečený toustík 10,–

Omáčky

Omáčka ze zeleného pepře 45,–
Omáčka z hřibů 45,–
Domácí bbq omáčka 45,–
Rokforová omáčka 45,–
Domácí tatarská omáčka 25,–
Kečup 20,–

Saláty

400 g Salát z červené řepy s balkánským sýrem, vlašskými ořechy v karamelu s rukolou a krémovým balsamikem 185,–
400 g Salát s grilovaným kozím sýrem, grilovanou zeleninou s dresingem Becherovka Lemond, bylinkový toustík 195,–
400 g Variace listových salátů s roastbeefem a hořčičným dresingem, bylinkový toustík 195,–
400 g Caesar salát s kuřecím masem a česnekovými krutony, parmazán 195,–

Něco k pivu a vínu

120 g Nakládaný hermelín, pečivo 85,–
150 g Domácí uzené maso, sterilovaná zelenina, pečivo 95,–
120 g Variace sýrů, brusinkový dip, pečivo 115,–
120 g Hovězí roastbeef s hořčičnou omáčkou, sterilovaná zelenina, pečivo 125,–

Dezerty

Vanilková zmrzlina obalená v perníku s lesním ovocem a šlehačkou 85,–
2 ks Palačinka s marmeládou, ovocem, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou 95,–

Seznam alergenů na vyžádání u obsluhy. Gramáž masa uvedena v syrovém stavu. Za poloviční porci účtujeme 75 %.